GesselGroen

GesselGroen is een kwaliteitsbewust en fullservice hoveniersbedrijf. De klant kan hier terecht voor aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen, bedrijfsterreinen, recreatiegebieden en openbaar groen. Ook werkt GesselGroen met specialisten in boomverzorging, dak- en gevelbegroeiing, natuurontwikkeling, zwemvijvers, interieurbeplanting en technische installaties. Van planvorming tot oplevering, GesselGroen biedt u samenwerking in de realisatie en denkt met u mee met als doel: het beste resultaat bereiken!

Aanpak en communicatie:

Vaak wordt samengewerkt met tuin- en landschapsarchitecten. Hierin neemt GesselGroen een onafhankelijke positie in. Opdrachten van groot tot klein, in het midden- en hogere segment, worden uitgevoerd in de gehele middenband van Nederland. Realistische toezeggingen en het nakomen van afspraken: dat is de kern van hun aanpak in het proces van realisatie en onderhoud. Het hoveniersbedrijf kiest voor persoonlijke contacten met de opdrachtgever, waarbij sprake is van één vast aanspreekpunt.

Onderhoud:

Om uw tuin of terrein in optimale conditie te houden, is goed onderhoud noodzakelijk. Veel particuliere en zakelijke opdrachtgevers kiezen ervoor het onderhoud over te laten aan de professionele hoveniers van GesselGroen. Dit garandeert de beste zorg op het beste moment. Onderhoud uitbesteden bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. GesselGroen legt u graag uit waarom haar tuin- en terreinonderhoud rendement kan opleveren. Verder adviseren zij u over het gewenste onderhoudsniveau van uw tuin of terrein en denken mee over een kosteneffectieve aanpak.

Producten en diensten:

Ontwerp / advies, Aanleg, Onderhoud, Boomverzorging, Dakbegroening, Natuurlijke hazelaar producten
Fiber afscheidingsmaterialen, Kokos vlonderhout

Contactgegevens

GesselGroen
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden

 0488-442867
 info@gesselgroen.nl
 www.gesselgroen.nl