C.J. Alblas Hovenier

C.J. Alblas Hovenier is in 1997 opgericht en is uitgegroeid tot een veelzijdig hoveniersbedrijf. Met een klein team van 6 goed opgeleide vakmensen word de gehele tuin aangelegd en onderhouden.

Onderhoud

Wij bieden verschillende vormen van onderhoud. De vorm wordt in overleg met de klant bepaald en aangepast naar de behoefte van de klant. Voorbeeld: één keer per jaar maken wij de tuin winterklaar. Snoeien van struiken en bomen zijn dan belangrijke aandachtspunten. In het voorjaar komen wij terug en bereiden de tuin voor op het groeiseizoen. Mesten en verzorgen van de vaste planten staat dan centraal. In Juni en juli worden de heggen gesnoeid en de vaste planten ingeboet. Dit zijn de belangrijkste momenten voor de grotere werkzaamheden, maar daarnaast zijn er ook wekelijkse werkzaamheden. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Aanleg

Het aanleggen van een tuin bestaat uit verschillende werkzaamheden. Aanleg van een nieuwe tuin begint vaak met het leeghalen van alle oude elementen. Vervolgens komt het grondwerk. Dat kan bestaan uit grond verbeteren, zand inbrengen voor de bestrating of opbrengen van nieuwe grond. Daarna kan er een groot aantal werkzaamheden volgen. Bestraten, regenleidingen aanleggen, een vijver maken, pergola's en schuttingen zetten zijn daar voorbeelden van. Kortom u kunt bij ons voor de complete aanleg terecht.

Vijvers

In de loop der jaren hebben wij ervaring opgedaan met het aanleggen en onderhouden van (zwem)vijvers. In samenwerking met Shop4koi leggen wij graag uw vijver aan of denken mee met uw vijverontwerp. Shop4koi is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van (zwem)vijvers en de (online) verkoop van vijverbenodigdheden.

Contactgegevens

C.J. Alblas Hovenier
Ooievaar 3
4032 NR Ommeren

 0344-601510
 info@cjalblas.nl
 www.cjalblas.nl