Van Amerongen Hoveniers

Van Amerongen Boomverzorgers & Hoveniers is een professioneel boomverzorging en hoveniersbedrijf, gevestigd aan de Scherpenzeelseweg 48 te Maarsbergen, een mooie locatie op de Utrechtse Heuvelrug.

Met ons enthousiaste en deskundige team van vakbekwame hoveniers en gespecialiseerde boomverzorgers zijn voor u de ideale partner voor de aanleg (of renovatie) en het onderhoud van uw tuin alsmede voor de verzorging van bomen, in de breedste zin van het woord.

Een specialisme van ons bedrijf is het ontwerpen en aanleggen van landschappelijke tuinen waarbij de nadruk ligt op de harmonieuze overgang in het omringende landschap. Belangrijk is het creëren van zichtlijnen, zodat u behalve van uw eigen tuin, volop kunt genieten van de bomen en vergezichten in de nabije omgeving. In een stads- of dorpstuin heeft groen onder andere de functie om minder fraaie elementen in de omgeving te maskeren. Tevens hebben wij de kennis en ervaring in huis om een eigen zwemvijver op locatie voor u te realiseren.

Met gemeentelijke landschapscoördinatoren en Landschap Erfgoed Utrecht werkt ons bedrijf samen voor wat betreft de realisatie van boerderijtuinen.

Voor het bepalen van de juiste keuze voor de bestrating of halfverharding brengen wij graag samen met u een bezoek aan Steenbergen Sierbeton. Gezien het uitgebreide assortiment aan kwalitatief hoogwaardig bestratings- en decoratiemateriaal is het vrijwel altijd mogelijk om iets te kiezen dat aansluit op uw persoonlijke wensen.

Sinds juli 2005 is ons bedrijf Groenkeur gecertificeerd. Dit houdt in dat wij aan de door de Stichting Groenkeur ontwikkelde criteria beantwoorden voor wat betreft betrouwbaarheid, zekerheid, klantvriendelijkheid en maatwerk.

Bovendien zijn wij ‘Exclusief Geselecteerd door De Tuinen van Appeltern’. Dit predicaat staat voor hoogstaande kwaliteit, creatieve ontwerpkunst en ambitie. Samen met nog 40 andere hoveniersbedrijven verspreid over Nederland voldoen wij daadwerkelijk aan de kwaliteitseisen opgesteld door De Tuinen van Appeltern.

Ons doel is om u tijd en zorgen te besparen zodat u het hele jaar door maximaal van uw tuin kunt genieten.

Contactgegevens

Van Amerongen Hoveniers
Scherpenzeelseweg 48
3953 MB Maasbergen

 0343-443079
 info@amerongenhoveniers.nl
 www.amerongenhoveniers.nl