Hoveniersbedrijf de 4 jaargetijden

Hoveniersbedrijf De 4 Jaargetijden is een bedrijf met jarenlange ervaring en is gevestigd in Lunteren en werkzaam in de gehele regio.

Elk jaargetijde brengt zijn eigen werkzaamheden in de tuin met zich mee. Met de naam ‘de 4 jaargetijden’ willen wij benadrukken dat we door jarenlange ervaring weten wat uw beplanting het gehele jaar nodig heeft om tot een optimale groei en uitstraling te komen.

Het bestraten, ontwerpen en aanleggen van uw tuin, evenals het knippen van vormen in struiken en het snoeien van heesters zijn een greep uit de vaardigheden welke ons bedrijf uitoefent. Ook voor de aanleg van vijvers bent u bij ons op het goede adres. Tevens is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. U kunt dan zelf aangeven welke werkzaamheden hieronder komen te vallen (b.v. snoeien, onkruid verwijderen, grasmaaien etc.). Zo is er dus al voor een laag maandbedrag een onderhoudscontract mogelijk.

Wij zien het als onze taak een sfeer in uw tuin te creëren waar u zich prettig bij voelt. Want ons motto luidt: “U tevreden, wij tevreden!”. Voor het maken van een afspraak of een geheel vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Johan Heikamp.

Contactgegevens

Hoveniersbedrijf de 4 jaargetijden
Hulweg 61
6741 CE Lunteren

 06-23780078
 info@de4jaargetijden.eu
 de4jaargetijden.eu