Tuincentrum De Driesprong

Driesprong Hoveniers & Ontwerpers zijn vakkundige mensen met liefde voor hun vak. Onze ontwerpers en hoveniers zijn creatief, betrouwbaar, vakkundig en hebben oog voor sfeer en detail. We werken graag met eerlijke en duurzame materialen. We maken van uw buitenruimte een ruimte waar U van geniet! “Driesprong” Hoveniers & Ontwerpers werken regionaal. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Tuincentrum “De Driesprong”

We zijn gespecialiseerd in tuinplanten. U treft dan ook een rijk sortiment tuinplanten aan, grotendeels van eigen kwekerij. Mede hierdoor is de kwaliteit goed en kunnen we prettige prijzen hanteren.

Advies en Kwaliteit

Advies en kwaliteit zijn pijlers van ons bedrijf . Of het nu gaat om een plantadvies, een ontwerpadvies of andere tuinvragen. Er is een bewuste wisselwerking tussen de drie bedrijfsactiviteiten. Immers de ontwerpers en hoveniers gebruiken dagelijks de producten van het tuincentrum in tuinen. Ze weten daardoor hoe planten groeien en bloeien en hoe producten zich laten toepassen en ontwikkelen in de tijd. We delen elkaars ervaringen. Onze kennis blijft hierdoor up-to-date en praktisch van aard. U treft in ons tuincentrum dan ook veel producten aan die door onze ontwerpers en hoveniers als goed zijn ervaren.

Contactgegevens

Tuincentrum De Driesprong
Wekeromseweg 30
6718 SE Ede

 0318-614241
 info@tuincentrumede.nl
 www.tuincentrumede.nl