Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis

Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis zorgt voor aanleg en onderhoud van iedere tuin. Het maakt niet uit wat er moet gebeuren. Een romantische of juist strakke vijver, klinkerpaadjes of grote zwarte tegels, sierlijke buxusperkjes met Annabelle, lavendel en andere romantische planten of een strakke haag voor een verre doorkijk. Wie wat moois met de tuin wil, is bij Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis aan het juiste adres.

Tussendoor houdt Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis zich bezig met het aanleggen van vijvers en besproeiing, het plaatsen van schuttingen en bijvoorbeeld het verzorgen van fraaie bestrating. Desgewenst maakt de Edese hovenier een doordacht verlichtingsplan en zorgt hij ervoor dat de verlichting en benodigde stopcontacten worden opgeleverd.

Gijsbert Nieuwenhuis: ,,Ik ga altijd eerst ter plaatse kijken. Soms hebben mensen al een idee in hun hoofd of zelfs op papier, daar ga ik mee aan de slag. Ik maak een tekening en een bijbehorende offerte. Duidelijk en overzichtelijk. Elke tuin is specifiek en anders, dat houdt het ook voor mij spannend. Bij het overleggen bouw je vanaf het begin een band op met de klant. het werk is opgeleverd als de klant tevreden is.

Als een tuin eenmaal is aangelegd, kan men vervolgens kiezen voor regelmatig onderhoud. Iedere maand, viermaal per jaar of alleen zomer en winterklaar maken. Hierin is alles mogelijk.

Naast de particuliere tuin verzorgt Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis ook zakelijk onderhoud. Snoeien, scheren, maaien en ga zo maar door. Ook hierin maakt de stijl en de beplanting niet uit, de werkzaamheden worden in een heldere offerte aangeboden.

Facebook: /HoveniersbedrijfNieuwenhuis

Contactgegevens

Hoveniersbedrijf Nieuwenhuis
Maria van Osstraat 93
6717 TJ Ede

 06-11090631
 info@hoveniersbedrijfnieuwenhuis.nl
 www.hoveniersbedrijfnieuwenhuis.nl