KernGroen

KernGroen is het maatschappelijk verantwoorde alternatief voor al de voorkomende hovenierswerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen en onderhouden van tuinen en terreinen maar ook het rooien en snoeien van bomen, aanleg vijvers, zwembaden en beregening. Hierbij staan de mensen waarmee wij werken centraal. Wij denken in mogelijkheden en zien kansen voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking bij hun (re-)integratie op de arbeidsmarkt. Deze medewerkers zijn geïntegreerd in onze ploegen van gespecialiseerde, vakbekwame en gecertificeerde hoveniers.

Naast het werken met mensen met een arbeidshandicap kijken wij doorlopend uit naar duurzame en milieuvriendelijke oplossingen van bestaande processen in de bedrijfsvoering. Wat wij belangrijk vinden is duurzaamheid ten gunste en niet ten kosten van kwaliteit en prijs.

Door de jury van de verkiezing vakman van het jaar 2011 zijn wij uitgekozen tot beste bedrijf in de categorie Hoveniers en bestraters! zie http://www.youtube.com/watch?v=mj4RLnPHIlI

Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak met Dick Bothof 0318-303624 of dickbothof@kerngroen.nl

Contactgegevens

KernGroen
Molenstraat 141-143
6721 WL Bennekom

 0318-303624
 info@kerngroen.nl
 www.kerngroen.nl