Sierbestrating & klinkers

Tuintegels en terrastegels

Kantopsluitingen

Tuininrichting en tuinaccessoires

Tuinverlichting

Afwatering

Keien, rotsen en brokken

Zand, grind en split

Buitenassortiment

Van Steenbergen is thuis in uw tuin. We helpen u graag met een advies voor de inrichting van uw tuin. Ons assortiment is zo groot dat we u altijd kunnen helpen. Aan u de keuze. Gaat u voor tuintegels voor uw tuinpad of kiest u voor grind? Legt u terrastegels of kiest u voor een sierbestrating van klinkers of natuursteen? Houdt u van een natuurlijke oprit met grastegels of worden het de klassieke courtstones?

Afwerking van de tuin

Als u uw bestrating heeft gekozen, dan is het verstandig om ook de afwatering en kantopsluiting goed te overwegen. Laat u het water gewoon aflopen naar het laagste punt of kiest u voor de zekerheid van afwatering met Aco Drain? Sluit u het geheel netjes af met een kantopsluiting of geeft u het zand de vrije loop? Ook bij deze keuzes kunnen we u helpen.

Hoe mooi wilt u het maken met tuinaccessoires?

Voor u begint met het leggen van uw pad of terras, is het goed om te overwegen of u bijvoorbeeld tuinverlichting wilt, een schutting of een tuinhuis. Als het terras eenmaal ligt, is het lastig om nog elektra of waterleidingen te leggen. Bedenkt u dus al bij het ontwerpen waar u verlichting en water wilt hebben.