Aanbieding tuintegels & bestrating

Bent u op zoek naar een koopje? Kom dan eens kijken naar de tuintegels en klinkers die we in de aanbieding hebben. Ons grote showterrein heeft een aparte hoek met tuintegels in de aanbieding. Doe uw voordeel en koop deze tegels en klinkers met een flinke korting. Naleveren van deze restpartijen is niet mogelijk, dus zorg dat u weet hoeveel u nodig heeft. Neem contact met ons op om te weten of we een restpartij voor u in de aanbieding hebben.

aanbiedingen-banner

Eigen bezorgdienst

U wilt uw tuintegels precies op tijd ontvangen. In overleg bepalen we met u op welk dagdeel u de tuintegels op de stoep wilt hebben. Daarom hebben we onze eigen bezorgdienst, zodat we uw tuintegels op het gewenste moment bij u kunnen afleveren. Zo ontvangt u de tuintegels binnen vijf werkdagen op locatie.

Goedkope tuintegels

Als u een interesse heeft in een restpartij goedkope tuintegels die we aanbieden, twijfel dan niet om contact op te nemen. Dan bent u er zeker van dat de tuintegels uit de aanbieding er nog zijn en of de hoeveelheid voldoende is voor uw tuinproject.